Boka tryggt med Bank-ID

1. Boka ditt första samtal

Det första du gör är att du bokar ett inledande bedömningssamtal via vår app. Vår app är trygg och säker med hjälp av Bank-ID. Det första samtalet tar ca 30 minuter och du får prata med en av våra legitimerade psykologer om dina problem så ni kan komma fram till en lämplig plan för att lösa dem. Samtalet kostar endast 100kr.
Learning to sleep app bank-id
En vecka i taget

2. Utvecklas varje vecka

Vår behandling pågår under fem veckor och varje vecka presenterar din psykolog nya metoder och strategier baserade på KBT. Resultaten av behandlingen utvärderas kontinuerligt för att säkerställa att metoderna ger effekt. Du kan när som helst avsluta din behandling, men du får bäst resultat om du fullföljer samtliga fem veckor i programmet. Du betalar 100 kr per samtal med din psykolog. Har du ett frikort är samtalen kostnadsfria.
Få psykologstöd

3. Få stöd & feedback varje vecka

En av psykologens viktigaste uppgifter är att ge dig stöd och feedback. Varje vecka pratar ni via röst- eller videosamtal om hur föregående vecka har gått och hur ni bör fortsätta. Utöver veckosamtalet finns psykologen tillgänglig via chatten i vår app för att svara på de frågor som kan dyka upp.
Learning to sleep chat app

Vanliga frågor & svar

Övriga frågor

Lämna dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor. I samtalet kan vi även hjälpa dig boka ditt första psykologsamtal om du önskar. Samtalet medför inga som helst krav på att inleda vår behandling även om detta bedöms vara lämpligt för dig. Du bestämmer själv om och när du vill starta din behandling.