Learning to Sleep Performance

Vi hjälper elitidrottare maximera sin prestation genom bättre sömn och optimal återhämtning!  

 

 

 

God sömn = Bättre hälsa = Bättre resultat 

 

✓  Förbättrad reaktionsförmåga
✓  Bättre uthållighet
✓  Bättre fokus och koncentrationsförmåga
  Bättre muskeluppbyggnad

✓  Ökad träffsäkerhet  
  Mindre risk för skada
 Starkare immunförsvar
✓ 
Bättre inlärningsförmåga

Vår metod

1. Kartläggning av nuvarande sömnhälsa

Genomförs av en psykolog och sömnexpert. Genom den får vi en unik bild av sömnhälsan som också gör det möjligt att skapa unika förutsättningar för maximal prestation. 

2. Föreläsningar och workshops

Förmedlar kunskap och lär ut konkreta verktyg för en bättre sömn och mer effektiv återhämtning. Innehållet anpassas alltid efter aktuella behov. 

3. Skräddarsytt sömnprogram

Baserat på kartläggning av sömnhälsan erbjuds vårt individuella sömnprogram med personlig coachning till de som har behov av detta.

Trusted by top performers 

"I Sirius har vi en filosofi där vi även jobbar med andra faktorer förutom det rent fotbollsmässiga och där spelar bra sömn en viktig roll. Vi har valt att samarbeta med Learning to Sleep kring detta, då deras sömnkoncept passar väl in i vår satsning på både spelaren och laget."

- Daniel Bäckström, huvudtränare Sirius FK

Insatser för idrottsklubbar och elitidrottare

Vi arbetar alltid utifrån en vetenskaplig grund och omvandlar forskningsbaserad kunskap till lättillgänglig information och praktiska strategier. Vi är specialister på området sömn och våra insatser ska leda till faktiska beteendeförändringar som bidrar till en optimal sömn. God sömn minskar risken för skada och bidrar till bättre fysisk och mental prestation. 


Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer!

 

Sömnexperterna diskuterar kopplingen och forskningen

Vad finns det för samband mellan sömn och idrottslig prestation? Vad säger forskningen? Förbättrar sömnen den fysiska prestationen? Och kan vi förebygga onödiga fysiska risker genom att sova gott? Våra sömnexperter diskuterar ämnet med Amanda Lahti, allmänläkare och lagläkare för Malmö Redhawks och Svenska Handbollslandslaget. 

INTRESSEANM_MAIL (1)