Om Learning to Sleep

Learning to Sleep vill hjälpa människor till ett bättre liv med mer livskvalitet genom vår sömnbehandling.

Vår behandling är baserad på metoder och tekniker inom KBT (kognitiv beteendeterapi), vilket i en mängd studier visat sig vara hjälpsamt vid sömnproblem och är den behandlingsform som Läkemedelsverket rekommenderar i första hand vid sömnsvårigheter.

I en klinisk studie har behandlingen visat sig ha mycket goda resultat där hela 94% upplevde att de fått bättre sömn efter avslutad behandling.

Learning to Sleep står för en digital och platsoberoende vård med snabb tillgång till bedömning och behandling. Vi är registrerad vårdgivare hos Socialstyrelsen och vår behandling är registrerad hos Läkemedelsverket och CE-märkt.

"Sömn har alltid varit ett område som fascinerat mig. I min yrkesroll som kbt-behandlare stötte jag ofta på personer som konstant brottades med dålig sömn, där det alldeles för ofta ledde till år av medicinering och sjukskrivningar. Hela grundidén när vi startade Learning to Sleep, var att kunna erbjuda ett enkelt och effektivt sätt att få kvalificerad vård för sitt sömnproblem, utan köer och tillgänglig för alla oavsett geografisk plats."
- Peter Boye, Grundare

Våra psykologer

Lina Johansson

Leg. Psykolog / Mediciniskt ansvarig

Lina är legitimerad psykolog med erfarenhet av kliniskt arbete inom både psykiatri och habilitering. Lina har dessutom arbetat med metodutveckling och har ett stort intresse för utvecklingen av digital behandling.

Karin Grumert

Leg. Psykolog

Karin är legitimerad psykolog och har erfarenhet av kliniskt arbete i primärvården samt av individ-, grupp- och organisationsarbete som psykolog i skolan. Hon studerar även medicin på läkarprogrammet vid Lunds universitet.

Andreas Andersson

Leg. Psykolog

Andreas är legitimerad psykolog som har klinisk erfarenhet med psykologiskt behandlingsarbete samt rehabiliteringsarbete. Andreas har också som psykolog arbetat med organisationsutveckling och utbildning.

Teresa Ståhlberg

Leg. Psykolog

Teresa är legitimerad psykolog med erfarenhet från digital primärvård, neuropsykologiskt utredningsarbete samt erfarenhet från arbete inom barn och ungdomspsykiatri.

Mia Ejnefjäll

Leg. Psykolog

Info kommer snart.

Rikard Sunnhed

Leg. Psykolog

Info kommer snart.

Kontakta oss

Adress

Södergatan 19
211 34 Malmö

Tekniska frågor