Om Learning to Sleep

Vår vision är att hjälpa människor till ett bättre liv med mer livskvalitet genom bättre sömn.

Learning to Sleep är Sveriges enda digitala sömnmottagning med psykologer specialiserade på sömn. Vår sömnbehandling är baserad på metoder och tekniker inom kognitiv beteendeterapi (KBT). KBT är den mest effektiva behandlingsmetoden mot sömnproblem och erbjuder en naturlig, långsiktig och kvalitativt hållbar lösning: Helt fri från biverkningar. KBT är även den behandlingsform som Socialstyrelsen rekommenderar i första hand vid sömnsvårigheter.

Preliminära resultat från en randomiserad klinisk prövning gjord i samarbete med Karolinska Institutet visar att hela 90,3% får en förbättrad sömn efter avslutad behandling.

Learning to Sleep grundades för att kunna erbjuda platsoberoende vård vid behandling av sömnsvårigheter. Vi erbjuder därför digital vård med snabb och flexibel tillgång till bedömning och behandling av Leg. psykologer. Vi är registrerade vårdgivare hos Inspektionen för Vård och Omsorg, IVO och vår behandling är registrerad hos Läkemedelsverket och CE-märkt.

Våra psykologer

learningtosleep-rebecca

Rebecca Ribbing

Leg. Psykolog & Head of Research and Development

Rebecca är legitimerad psykolog med klinisk erfarenhet inom både primärvården och psykiatrin. Hon har också arbetat som organisationskonsult och bedrivit forskning. Rebecca är sedan innan även legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från psykiatrin.

Talar svenska och engelska. 

learningtosleep-karin

Karin Grumert

Leg. Psykolog

Karin är legitimerad psykolog och har erfarenhet av kliniskt arbete i primärvården samt av individ-, grupp- och organisationsarbete som psykolog i skolan. Hon studerar även medicin på läkarprogrammet vid Lunds universitet.

Talar svenska. 

learningtosleep-andreas

Andreas Andersson

Leg. Psykolog

Andreas är legitimerad psykolog som har klinisk erfarenhet med psykologiskt behandlingsarbete samt rehabiliteringsarbete. Andreas har också som psykolog arbetat med organisationsutveckling och utbildning.

Talar svenska och engelska. 

learningtosleep-theresa

Teresa Ståhlberg

Leg. Psykolog

Teresa är legitimerad psykolog med erfarenhet från digital primärvård, neuropsykologiskt utredningsarbete samt erfarenhet från arbete inom barn och ungdomspsykiatri.

Talar svenska, engelska och spanska. 

learningtosleep-mia

Mia Ejnefjäll

Leg. Psykolog

Mia är legitimerad psykolog som sedan hon tog examen har arbetat med rehabilitering till arbete, barns utveckling och hälsa samt sömnbehandling av vuxna.

Talar svenska. 

Bild av Jalil Amin, en legitimerad psykolog.

Jalil Amin

Leg. Psykolog

Jalil är legitimerad psykolog och har erfarenhet av kliniskt behandlingsarbete inom primärvården. Jalil har de senaste tio åren arbetat med traumarelaterade tillstånd.

Talar svenska, arabiska, kurdiska och spanska. 

Camilla-Thune

Camilla Thuné

Leg. Psykolog

Camilla har erfarenhet av psykologisk behandling och neuropsykiatriska utredningar med både barn och vuxna. Hon har även erfarenhet av organisations- och personalutveckling. Camilla har ett särskilt intresse för människans begränsningar i operationella miljöer, där sömnen är en viktig del.

Talar svenska. 

caroline_l

Caroline Lindberg

Leg. Psykolog

Caroline är legitimerad psykolog som har erfarenhet av kliniskt behandlingsarbete i primärvården, individuellt och i grupp. Caroline har även studerat klinisk hälsopsykologi.

Talar svenska. 

emmae_600x800

Emma Ekdala

Leg. Psykolog

Emma är legitimerad psykolog med klinisk erfarenhet från både primärvård och företagshälsovård. Emma har även genomfört arbetsmiljöinsater, arbetat med grupputveckling samt föreläst på universitet och arbetsplatser om sömn, stresshantering och konflikthantering.

Talar svenska. 

petra_0047

Petra Gagner

Leg. Psykolog

Petra har erfarenhet av klinisk behandling av vuxna samt neuropsykologisk utredning av barn och unga. Hon har påbyggnadsutbildningar i neuropsykologi och är mycket intresserad av hur stress påverkar beteende och fysiologi. Petra har även undervisat på högskola och planerat och genomfört kompetensutveckling för personal inom skola.

Talar svenska och engelska. 

Vill du prata med en av våra psykologer?

En länk har skickats till dig!
Formuläret kunde ej skickas