Learning to Sleep För Företag

Brist på återhämtning och sömn påverkar prestation och kan kopplas till både stressrelaterad ohälsa och utmattning. Med L2S's företagslösningar kan du ge dig själv och dina medarbetare verktygen att optimera prestation och hantera återhämtnings- och sömnproblematik.

lts_förföretag_landpage1 (2)-1

icons8-approvalUtbildningar

icons8-approval Workshops

icons8-approvalFöreläsningar

Varför fokusera på sömn?

43 %

Av Sveriges befolkning upplever någon form av sömnbesvär 

680 miljarder dollar

Går förlorat varje år på grund av sömnbrist hos anställda

10 %

Förlorad produktivitet för en medarbetare med sömnbesvär årligen

Ökad produktivitet

Sömnen är kopplad till produktivitet och har direkt påverkan på inlärningsförmåga och känsloliv

Optimera prestation genom återhämtning och god sömn

Anställda som kämpar med psykisk hälsa, är trötta eller stressade kan inte prestera på topp. Mår dina medarbetare bra och de ges förutsättningarna för att fortsätta må bra, kommer deras prestation gynnas.

På Learning to Sleep är vi specialister på området sömn. Vi omvandlar forskningsbaserad kunskap till lättillgänglig information och effektiva och praktiska strategier. Våra insatser ska leda till faktiska beteendeförändringar som bidrar till en optimal sömn. God sömn minskar risken för ohälsa och bidrar till ökad produktivitet, effektivitet och livskvalitet. 

Learning to Sleeps företagslösningar kan skräddarsys utifrån förfrågan. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer!

Hur kan ett upplägg för en föreläsning se ut?

I en interaktiv föreläsning med en av Learning to Sleep's leg.psykologer förklaras vikten av en god sömn och effektiv återhämtning. Du får lära dig hur du genom enkla och effektiva medel kan optimera din sömn för att må bättre och effektivisera prestation. Frågeställningar som kan tas upp:

  • Hur hanterar och reagerar kroppen och psyket på sömnbrist?
  • På vilket sätt är sömnen vår viktigaste källa till återhämtning?
  • Är stress farligt?
  • Hur kan prestation optimeras genom effektiv återhämtning?

En föreläsning ger praktisk kunskap och du får verktygen du behöver för att få till en god sömn som minskar risken för ohälsa och som bidrar till ökad produktivitet, effektivitet och livskvalitet.