Stressprogrammet

Bonzun Evolve är det banbrytande programmet som stärker ditt självledarskap och minskar stressen i ditt arbets- och vardagsliv. Vår metod är enkel och kraftfull, uppdelad i 8 steg som du kan avsluta på 8 veckor - men precis som ett gymkort kan du anpassa programmet efter dina behov och välja hur länge du vill ha tillgång till det. Vi erbjuder även möjligheten till personlig vägledning med stöd av PT, coach eller psykolog. 

Tillsammans med oss kan du förbättra ditt självledarskap, minska stressen och nå dina mål på ett balanserat sätt. Vi är här för att hjälpa dig!

stressprogrammet
Stressfri-framtid

Stressfri framtid - ett klick bort

icons8-approvalEtt interaktivt stressprogram för att hantera stress och utmaningar inom arbetsliv och privatliv

icons8-approval

Flera strategier för att hantera livssituationer och stressframkallande tankar.

icons8-approval

Träning för att förbättra återhämtning, förmåga att säga nej, kommunikation och relationer för bättre balans och kontroll i vardagen

icons8-approval

Behovsanpassat program som består av åtta sessioner med interaktiva övningar och verktyg för att hantera livets utmaningar

Testa din stress

Gör vårt populära stresstest och få resultat direkt på hur det ligger till med din stress.

learningtosleep-somntest-mockup

Om du vill veta lite mer

Hur kan jag förvänta mig att programmet kommer att hjälpa mig?

Bonzuns stressprogram bygger på den samlade kunskapen och den senaste forskningen om stress och om vilka metoder som har bäst effekt. Med stöd i forskning och klinisk erfarenhet har våra experter valt ut de strategier och övningar som erfarenheten visat har bäst effekt och ger goda resultat.
Vi mäter användarens stressnivå före, under och efter programmet. Men några garantier finns aldrig! Det vi vet är att innehållet i programmet har testats på gruppnivå och att det då gett goda resultat. T.ex. har vi gjort en studie på sjuksköterskestudenter vid Karolinska Institutet. Mätningen visade att gruppen som gick kursen hade betydligt mindre stress jämfört med kontrollgruppen, mindre utmattningssymptom, bättre hälsa, större arbetsengagemang, mm. De flesta effekterna kvarstod efter tre månader (studien är publicerad i den vetenskapliga tidskriften Anxiety Stress Coping, 2015).

Hur mycket kostar hela programmet?

Stressprogrammet kostar 4.875kr (3.900kr ex. moms) för 12 månader och 2.875kr (2.300kr ex. moms) för 6 månader. Önskar du annan tidsperiod/ upplägg, kontakta oss.

Vilka typer av strategier kommer jag att lära mig?

Att följa programmet är en upplevelse i sig. Du kommer att upptäcka nya saker du inte visste om dig själv eller sett tidigare. I programmet kommer du att få hjälp med att kartlägga vad som stressar dig och göra övningar som hjälper just dig att hantera det som du upplever är orsaken till din stress. Några av frågorna du får svar på:

  • Vad är återhämtning för just dig?
  • Vad är viktigt för dig i ditt liv?
  • Vad ska du acceptera inte går att påverka?

Det viktigaste med programmen är att du gör det i den takt som du känner att du hinner och orkar med. Ditt mål bör vara att försöka orka och hinna med det som programmet vill att du ska göra. Och glöm inte att allt du gör i programmet är en investering i dig själv!

Hur kan jag boka ett samtal med en psykolog eller terapeut?

Bonzun erbjuder samtal med psykolog eller terapeut. Vi utför coachningssamtal, förändrings- och stödsamtal samt samtalsserier både till privatpersoner och företag. För att komma i kontakt med psykolog, terapeut eller coach fyller du i dina uppgifter under fliken ”Tjänster - Individuella samtal med psykolog” så kommer du att bli uppringd för att få mer information och boka in en tid.

Vart kan jag läsa mer om era resultat och hur mycket ni har lyckats minska upplevd stress på gruppnivå?

Bonzun är experter på stress och är en del av företagens lösning för att förebygga osund stress och stärka självledarskapet på arbetsplatsen. Redan vid låga nivåer stress sjunker prestationen hos en individ (Arbetsmiljöverket). Genom att arbeta systematiskt och förebyggande mot långvarig stress kommer sjukfrånvaron att sjunka. På så sätt hjälper Bonzun till att höja produktiviteten och sänka företagets kostnader.

I genomsnitt sänker Bonzuns program den upplevda stressen med 30% på gruppnivå ( Vi mäter med beprövade kontrollmetoder; The Percieved Stress Scale).

nyhetsbrev

Uppdateringar som du faktiskt vill ta del av - Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Stress är en del av vår moderna livsstil, men det betyder inte att vi ska låta den ta över. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev ger du dig själv en gåva av självomsorg och kunskap. Vi är här för att hjälpa dig hantera och minska stressens påverkan på ditt dagliga liv.