I många fall räcker det med enstaka samtal med psykolog för att man ska kunna förändra, må bättre och få kontroll över viktiga aspekter av livet.


Samtal med psykolog

Bonzun erbjuder samtal med psykologer och terapeuter för både privatpersoner och företag. Många som upplever stress har potential att själva agera, men saknar ofta rätt råd och verktyg. Med våra samtal kan du snabbt förbättra din situation, må bättre och ta kontroll över ditt liv. Vårt fokus är på det viktigaste här och nu, samt att ge dig användbara verktyg för att skapa förändring.

Få färsk och värdefull kunskap direkt i din inkorg!

Stress är en del av vår moderna livsstil, men det betyder inte att vi ska låta den ta över. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev ger du dig själv en gåva av självomsorg och kunskap. Vi är här för att hjälpa dig hantera och minska stressens påverkan på ditt dagliga liv.

Förändrings- och stödsamtalsserier

Vår samtalsserie ger rådgivning och coachning när du drabbats av stress och stressrelaterade besvär som medför att livet känns svårt och ohanterligt.

Session 1
Bedömning och problemformulering av dina svårigheter och utmaningar. I slutet av sessionen får du en hemläxa som handlar om ditt förändringsarbete.

Session 2
Uppföljning av hemarbetet och fördjupning av problematiken. Fortsatt fokus på praktiska lösningar på dina besvär.

Session 3
Uppföljning och utvärdering av de förändringsstrategier som du provat. Hinder för din förändring analyseras. Vårt mål är att du ska ha uppnått viktiga beteendeförändringar efter samtalsserien.