evolve-banner-bg

Hur du skapar en hållbar livsstil

Bonzun Evolve är ett forskningsbaserat program i 8 steg som på ett enkelt och tydligt sätt ger dig förutsättningar för ett bättre självledarskap samt hantera känslor av stress och oro i arbets- och vardagslivet. Du går igenom ett steg per vecka och får strategier och konkreta övningar som ger dig verktyg för livet.

Varför satsa på Evolve?

Evolve är ett uppskattat och effektivt program med lärande för livet, Friskvård för Tanken, något alla egentligen behöver. Det preventiva arbetet för att bli mer motståndskraftig för stress och den personliga utvecklingen man uppnår är av stor hjälp för den enskilda individen och företag. En hälsosatsning som lönar sig för alla.

evolve-varfor

Digitalt Stressprogram

Interaktivt program som stärker din förmåga att hantera stress både i arbets- och vardagslivet. Programmet går att göra med eller utan stöd av coach eller psykolog.

Föreläsning och utbildning

Kunskap ger makt att förändra. Bonzun erbjuder därför inspirerande föreläsningar och utbildningar. Vill ni lära er mer om stress eller kanske veta hur man arbetar mer hjärnsmart? Vi skräddarsyr även föreläsningar efter önskemål.

Stresshantering i grupp

Att hantera stress i en liten sluten grupp med handledning är mycket effektivt för att minska höga stressnivåer. Med gruppformatet uppstår vinsten att deltagarna kan dela sina egna erfarenheter, hjälpas åt att hitta nya strategier och lära av varandra. Utgångspunkten i kursen är det digitala programmet för självledarskap, Bonzun Evolve.

Samtalsstöd

Interaktivt program som stärker din förmåga att hantera stress både i arbets- och vardagslivet. Programmet går att göra med eller utan stöd av coach eller psykolog.

Anders-home

Anders Tengström

Bonzun Evolve bygger 15 år av forskning

Anders Tengström är legitimerad psykolog och docent i psykologi vid Karolinska Institutet.

icons8-approvalUnder de senaste 15 åren har Anders lett kliniskt inriktad forskning rörande psykisk ohälsa, missbruk och sociala problem bland ungdomar och vuxna.

icons8-approval

I sin roll på Bonzun ansvarar Anders för att utveckla våra program och psykologitjänster.

icons8-approval

Anders leder våra grupper i stresshantering samt olika former av samtalsstöd.

"Att hantera stress handlar inte i första hand om att bli bättre på tidsoptimering, utan att bestämma vad som är viktigt i livet och börja prioritera det."

Anders Tengström
Psychologist and Development Manager at Bonzun

Vad våra kunder tycker

" Potentialen är mycket större än bara för våra anställda, detta borde göras tillgängligt för hela befolkningen. "

Henrik Åquist
VD, Norstat

" Vi ville få upp ögonen på personalen, ge dem möjlighet att lära sig påverka sitt eget stresspåslag. "

Jenny Edvinsson
VD, Mielindgruppen AB

" Informationen varvas med historier, statistik och praktiska övningar som följer en tydlig struktur. "

Sara Pontander
Commercial Manager, Kilroy

" Hela programmet har varit så betydelsefullt för förbättring av psykosocial arbetsmiljö för enhetschefer. "

Amila Srabovic
Sektionschef Of Gruppboende, Botkyrka

" Med Bonzun Evolves digitala antistressprogram har jag gjort en fantastisk resa på 8 veckor tillsammans med min mentor. Jag känner mig som en ny människa. Jag är mycket gladare, lugnare och har fått distans till saker och ting, äntligen står jag med båda fötterna på jorden igen, jag är tillbaka! "

Marie, 45år

" Jag är normalt sett skeptiskt till allt som inte går att "ta på". Men Bonzun Evolve sätter fingret på saker som är självklara men som man inte tar sig tid att fundera på när omvärlden trycker på. Många övningar synliggjorde problem som jag inte visste fanns. "

Pernilla

" Det har varit bra att få konkreta verktyg att hantera stressen med. Till. Exempel grafen om undvikande och överprestation. Eller att sortera tankar i förhållande till tid, det använder jag ofta nu. "

Studerande

" Jag är igång och kör och tycker det är såå bra. Oerhört intressant och givande! "

Frilansande konsult
Hör av dig till oss

Boka en demo och få veta hur Evolve bygger ett hållbart liv

Evolve-bottom

Testa din stress

Gör vårt populära stresstest och få resultat direkt på hur det ligger till med din stress.

learningtosleep-somntest-mockup