250 kr/samtal - Gratis med frikort

Psykolog online vid sömnproblem

Med stöd från en av våra KBT-psykologer rättar du till dina sömnbesvär ett steg i taget. Oavsett om det är orsakat av en stressig vardag, oroande tankar eller nedstämdhet.

En länk har skickats till dig!
Formuläret kunde ej skickas
Learning to sleep Lina Psykolog

icons8-approval Lättanvänd app

icons8-approval Frikort gäller

icons8-approval Ingen remiss krävs

rating_5
6 december 2021

Recension av Sleep
Jag hade ångest och var mycket orolig därför att min sömn var ganska dålig.

rating_4
31 augusti 2021

Pensionär
Jag har fått med mig bra verktyg och nu sover jag bra

rating_4
14 JUNI 2021

Sover mycket bättre
Läste någonstans att sömnrestriktioner är brutalt men effektivt och det är en bra sammanfattning.

rating_5
31 augusti 2021

Mycket bra!
Det har varit mycket bra att träna upp sömnen med hjälp av appen och metodiken, rekommenderas!

Så fungerar det

icons8-call_female
Boka första samtal

Boka in ett inledande samtal där du får prata med en av våra psykologer. Tillsammans kommer ni fram till om vår behandling är lämplig för dig.

icons8-checklist
Ta en vecka i taget

Varje vecka lär du dig nya metoder och strategier baserade på KBT. Du får bäst resultat om du fullföljer samtliga fem veckor.

icons8-talk
Få stöd & feedback

En av psykologens viktigaste uppgifter är att ge dig stöd. Varje vecka pratar ni om hur det går och hur ni bör fortsätta. 

Vanliga symptom vid sömnproblem

icons8-fog
Svårt att somna på kvällen
icons8-boring
Stressig vardag med mycket tankar
icons8-snooze
Vaknar för tidigt på morgonen
icons8-insomnia
Vaknar flera gånger på natten
icons8-depression
Känner sig oroad & nedstämd
icons8-treatment
Använt sömnläkemedel för länge

“Kontakten med psykologen var en styrka och kändes jättebra. Någon jag kunde ventilera mina tankar hos och som också kunde spegla dem och svara på frågor.”.

Charlotte, 50år
Hade svårt att somna

“Jag tyckte att det fungerade jättebra och var faktiskt positivt överraskad till hur pass bra det kändes och fungerade!”

Jörgen, 46år
Behövde en förändring

“Min psykolog var jättegullig! Det var skönt att få prata med någon och det gjorde att man blev mer motiverad. En person som följde en och som peppade en.”

Kajsa, 62 år
Sömnproblem i 10år

Testa din sömn

Gör vårt populära sömntest och få resultat direkt på hur det ligger till med din sömn.

learningtosleep-somntest-mockup

Vad kostar det?

Pris för röst-/videosamtal med våra legitimerade psykologer.

Psykologsamtal
250 kr

Med frikort
0 kr

Över 85 år
0 kr

Våra psykologer

När du går vår behandling är det mycket viktigt för oss att du är i trygga händer.

learning-to-sleep-psykologer

Vanliga frågor & svar

Vad kostar det?

Vår behandling kostar 250 kr/psykologsamtal och du genomför max 7 st samtal totalt (inklusive det inledande bedömningsamtalet). Den totala kostnaden blir max 1200 kr då högkostnadsskydd gäller.

Du bokar in psykologsamtal via vår app (som är helt gratis) genom att logga in säkert med Bank-ID. Du betalar endast när du väljer att boka in ett psykologsamtal. Inga andra kostnader tillkommer.

Gäller frikort/högkostnadsskydd?

Frikort och högkostnadsskydd gäller hos oss. Har du frikort kan din behandling vara kostnadsfri. Har du nått upp i maxbeloppet 1200kr så är samtalen kostnadsfria om de sker inom den 12 månaders-period ditt frikort är giltigt. Skulle du komma upp i beloppet för frikort under vår behandling så kan du självklart använda det fr.o.m då.

Hur går er behandling till i praktiken?

Det första som händer är att du tilldelas en psykolog för det inledande bedömningssamtalet. Skulle du välja att gå vidare och påbörja vår behandling så är det samma psykolog som följer dig genom hela behandlingen. Varje vecka ger psykologen dig stöd, feedback och uppgifter som du ska genomföra. Vår behandling innehåller bl.a tankehantering, sömnrutiner, sömndagbok & utbildning.

Skulle du uppleva att det inte fungera med din tilldelade psykolog kan du byta genom att kontakta oss.

Kan man gå behandlingen på distans?

Ja! Hela vår behandling bygger på att den enkelt ska kunna fungera med din vardag. Det spelar ingen roll var du bor utan all behandling och kommunikation sker via vår app.

Vad är KBT och varför använder ni det?
KBT står för Kognitiv beteendeterapi och det är den behandlingsform som i dagsläget lämpar sig bäst, enligt forskningen och Socialstyrelsen, för dig med långvariga sömnsvårigheter. Läs gärna mer på 1177.se.
Vilka är Learning to Sleep?

Learning to Sleep är en digital sömnklinik som grundades 2009 med ambitionen att erbjuda den bästa digitala KBT-behandlingen för personer med sömnproblem. Vi erbjuder platsoberoende och resultatbaserad KBT-behandling som bygger på flerårig forskning.
Vi är dedikerat team bestående av psykologer och digitala specialister som alla drivs av en vision att förändra människors liv genom bättre sömn.

Vilken vårdcentral samarbetar ni med?
Learning to Sleep har ett avtal med Vårdcentral Doktor.se Norra Djurgården, mottagningen ligger belägen på Bobergsgatan 91 i Norra Djurgårdsstaden. Detta innebär i sin tur att samtliga besök hos Learning to Sleep registeras via Vårdcentral Doktor.se Norra Djurgården. Registreringar av vårdkontakter via Vårdcentral Doktor.se Norra Djurgården kommer därmed att synas i patientjournalen på 1177.
Boka ett bedömningssamtal idag Ladda ner app